Dressuurhengst

Governor

Vorig voorjaar debuteerde Governor met Adelinde Cornelissen met succes in de Grand Prix. Na het NK Dressuur en goede internationale successen in Exloo, Opglabbeek volgde deelname aan het EK in Hagen. Daarmee maakt Governor zijn verwachtingen uit het verleden helemaal waar. Ook in de fokkerij zijn de successen legio.

Kleur: Zwart

Maat: 1.70m

Geboren: 2011

Stamboek: KWPN, Oldenburg, Denemarken

Dekgeld: € 1.500,- excl. BTW

17 goedgekeurde zonen

Inmiddels zijn 17 zonen goedgekeurd bij verschillende Europese stamboeken, waaronder Koning (mv.Bretton Woods), Kayne (mv.Rousseau), Lloyd (mv.Charmeur) en Neil (mv.Vivaldi) bij het KWPN. Zijn zoon Kremlin MD (mv.Rousseau) was KWPN-keuringskampioen in 2018 en is populair als dekhengst in Denemarken.

Dochters leveren uitstekende prestaties

Zijn dochters doen het uitstekend op de keuringen. Bij het KWPN zijn van Governor 43 elitemerries, 1 keurmerrie, 39 stermerries en 7 sportmerries geregistreerd. Voor de aanlegtesten zijn 55 dochters geslaagd.

Afstamming

Deze goede prestaties zijn te danken aan Governor’s uitzonderlijke pedigree. Zijn onlangs overleden vader Totilas was het allerbeste dressuurpaard van zijn generatie, vestigde vele wereldrecords en is ook in de fokkerij al een fenomeen.

Governor’s moeder is de bekende merrie Orleans elite preferent prestatie (v.Jazz), de volle zus van Olympiadepaard Parzival (Adelinde Cornelissen) en de goedgekeurde hengst Fleau de Baian.

Naast Governor is ze moeder van TC Athene (v.United), de PAVO-cup winnaar, meervoudig Europees en Nederlands kampioen bij de Young Riders en in de U-25. Deze topmerrielijn bracht ook de goedgekeurde hengsten Armani en Jerveaux en vele excellente dressuurpaarden.

Fokker: Jan Streppel, Wilp
Eigenaar: Gerard Korbeld, Nijverdal

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl