Dressuurhengst

Governor

Kleur: Zwart

Maat: 1.70m

Geboren: 2011

Stamboek: KWPN, Oldenburg, Denemarken

Dekgeld: € 1.500,- excl. BTW

14 goedgekeurde zonen

Inmiddels zijn 14 zonen goedgekeurd bij verschillende Europese stamboeken, waaronder Koning (mv.Bretton Woods), Kayne (mv.Rousseau) en Lloyd (mv.Charmeur) bij het KWPN. In de hengstenselectie 2020/2021 zijn zijn zonen Nirvana (mvv.Vivaldi) en No Way (mv.Flemmingh) aangewezen voor de tweede bezichtiging.

Dochters leveren uitstekende prestaties

Zijn dochters doen het uitstekend op de keuringen. Bij het KWPN zijn van Governor 33 elitemerries, 4 keurmerries en 33 stermerries geregistreerd. Voor de aanlegtesten 46 dochters geslaagd.

Afstamming

Deze goede prestaties zijn te danken aan Governor’s uitzonderlijke pedigree. Zijn onlangs overleden vader Totilas was het allerbeste dressuurpaard van zijn generatie, vestigde vele wereldrecords en is ook in de fokkerij al een fenomeen.

Governor’s moeder is de bekende merrie Orleans elite preferent prestatie (v.Jazz), de volle zus van Olympiadepaard Parzival (Adelinde Cornelissen) en de goedgekeurde hengst Fleau de Baian.

Naast Governor is ze moeder van TC Athene (v.United), de PAVO-cup winnaar, meervoudig Europees en Nederlands kampioen bij de Young Riders en in de U-25. Deze topmerrielijn bracht ook de goedgekeurde hengsten Armani en Jerveaux en vele excellente dressuurpaarden.

Fokker: Jan Streppel, Wilp
Eigenaar: Gerard Korbeld, Nijverdal

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl