Springhengst

Qannando

Kleur: Zwart

Maat: 1.75m

Geboren: 2016

Stamboek: BWP

Dekgeld: € 1.000,- excl. BTW

Zwarte krachtpatser

De zesarige top-gefokte Qannando B. & V. is een van de meest opvallende jonge hengsten die de laatste jaren zijn goedgekeurd bij het BWP. De grote, hoogbenige en opvallend goed gemodelleerde zoon van topvererver Kannan springt met heel veel macht, goede reflexen, met alle vermogen en een fenomenale techniek. 

De zwarte krachtpatser werd winnaar van de Pavo hengstencompetitie 2020. Qannando B & V hoeft alleen nog maar ouder te worden en ervaring op te doen om over een paar jaar de zwaarste parcoursen te kunnen springen.

Dan treedt hij in de voetsporen van zijn bekende ouders Kannan en de merrie My Way B & V, die momenteel op 1.50m niveau uitkomt.

Afstamming

My Way B. & V. is een typische dochter van de tophengst Emerald en springt met een geweldige techniek, instelling en vermogen. 

Haar moeder Incroyable de Muze (v.Nabab de Reve) sprong zelf op 1.55m niveau met Marc Bettinger. Ze bracht vier nakomelingen die allen op hoog niveau springen. Ze is de volle zus van de bekende BWP-kampioenshengst Inschallah de Muze. Hun moeder Excellentia de Muze doet haar naam eer aan. De dochter van grootheden For Pleasure en Narcotique de Muze II bracht al tien nakomelingen die in de sport uitkwamen in het 1.40m tot en met het 1.60m. 

Deze moederlijn van Querly Chin en Narcotique de Muze II bracht tientallen top Grand Prix paarden. Met Kannan, Emerald, Nabab de Reve, For Pleasure, Darco, Chin Chin en Pachat II is de opbouw van de pedigree van Qannando B. & V. ook heel bijzonder.
Kannan voegt aan deze superieure moederlijn maat, macht en instelling toe. Kannan hoort al jaren bij de top van de springpaardenverervers en geniet internationaal dan ook veel aanzien. 

Qannando B. & V. is een zwarte parel met alle ingrediënten voor een hoofdrol in de sport en de fokkerij. 

Fokkers/eigenaren: Bart van Poucke & Valentijn de Bock

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl