Ga naar de inhoud
Neem een kijkje tussen onze

Dressuurhengsten

Met trots presenteren wij een hele mooie collectie dressuurhengsten voor 2024.
We wensen u veel kijkplezier. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact op via info@stalbrinkman.nl of bel naar Koen: 0630263274

Glock's Dream Boy

Glock's Dream Boy keur

GLOCK’s Dream Boy, één van de beste Grand Prix-hengsten ter wereld. Op weg naar de Olympische Spelen van Tokio. Gevierd als één van beste jonge verververs in Europa.

Dutch Dream

Dutch Dream, de droom van elke fokker. Mooi, super bewegen en fantastisch gefokt als zoon van Dream Boy en de bekende merrie Hollywood Tarpania. Winnaar VSN-Trofee 2021.

Dutch Dream
Ferguson

Ferguson

Er is geen andere hengst waarvan de dochters zo excelleren in de aanlegtesten als Ferguson, die met een fokwaarde van 151 tot de besten van de KWPN-fokkerij behoort. Past uitstekend bij de dochters van bijvoorbeeld Dream Boy en Governor.

Imposantos

Geen hengst won de afgelopen jaren meer dan multi-kampioen Imposantos: Nederlands kampioen ZZ-zwaar, winnaar Pavo Cup 2018 en 2019, winnaar VSN Trofee en winnaar KWPN Anemome Hengstencompetitie 2018, 2019 en 2020. Imposant!

Imposantos
Kyton

Kyton

Kyton, de meest succesvolle hengst van zijn jaargang, als Hippiade-kampioen Z2 dressuur, winnaar  Subli Cup-selectiewedstrijden, geselecteerd voor het WK Jonge Dressuurpaarden en KNHS Indoorkampioen ZZ-licht 2022.

Omar Sharif

Premiehengst bij het KWPN met een fantastisch model en een topatleet. Zijn moeder is de volle zus van Lightning Star, die brons won op het WK Jonge Dressuurpaarden.

Omar Sharif
Pina Colada

Pina Colada

Imponerende zoon van Governor met een zeer goede stap, formaat en goede instelling. Vrij van Ferro-bloed.

Pride

Populaire zoon van Secret die is gefokt uit de volle zus van Jovian. Was premiehengst en veilingtopper op de KWPN Hengstenkeuring. Deed een goede test in Duitsland.

Pride
Ravello

Ravello

Deze interessante premiehengst in Westfalen is lichtvoetig en heeft een afstamming die goed past op de Nederlandse merries.

Roman Empire

Imponerende reserve-kampioen van de VSN Trofee 2024 met een interessante pedigree en veel talent.

Roman Empire
Va Bene

Va Bene

Va Bene, kleinzoon van Vitalis, is één van de meest gewilde en getalenteerde hengsten van Duitsland
en dit jaar in samenwerking met Zuchthof Wadenspanner en Gut Wettlkam beschikbaar op ons
station.

Ziyech

Ziyech, de geweldige premiehengst uit Duitsland, is een heel compleet paard met een modern type, een bijzonder actief en sterk achterbeen, is hij altijd bergop in beweging en toont veel balans en souplesse.

Ziyech
Bon Succes

Bon Succes

Bosco

Op meerdere fronten is de als veulen in Oldenburg geregistreerde en later goedgekeurde Bosco een unieke hengst. Niet alleen vanwege zijn fraaie palominokleur.

Bosco

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl