Neem een kijkje tussen onze

Dressuurhengsten

Met trots presenteren wij een hele mooie collectie dressuurhengsten voor 2023.
We wensen u veel kijkplezier. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact op via info@stalbrinkman.nl of bel naar Koen: 0630263274

Glock's Dream Boy keur

GLOCK’s Dream Boy, één van de beste Grand Prix-hengsten ter wereld. Op weg naar de Olympische Spelen van Tokio. Gevierd als één van beste jonge verververs in Europa.

Glock's Dream Boy
Ferguson

Ferguson

Er is geen andere hengst waarvan de dochters zo excelleren in de aanlegtesten als Ferguson, die met een fokwaarde van 151 tot de besten van de KWPN-fokkerij behoort. Past uitstekend bij de dochters van bijvoorbeeld Dream Boy en Governor.

First Date

First Date valt bij de eerste afspraak al op door zijn geweldige karakter en intelling. Scoorde ook hoog voor zijn prachtige houding.   

First Date
Governor

Governor

Governor is het achtste Grand Prix-paard uit zijn superieure moederlijn. Nam in 2022 deel aan het EK Dressuur senioren. Ook in de fokkerij hoort Governor bij de top met topdochters en vele goedgekeurde zonen. 

Imposantos

Geen hengst won de afgelopen jaren meer dan multi-kampioen Imposantos: Nederlands kampioen ZZ-zwaar, winnaar Pavo Cup 2018 en 2019, winnaar VSN Trofee en winnaar KWPN Anemome Hengstencompetitie 2018, 2019 en 2020. Imposant!

Imposantos
Omar Sharif

Omar Sharif

Premiehengst bij het KWPN met een fantastisch model en een topatleet. Zijn moeder is de volle zus van Lightning Star, die brons won op het WK Jonge Dressuurpaarden.

Va Bene

Va Bene, kleinzoon van Vitalis, is één van de meest gewilde en getalenteerde hengsten van Duitsland
en dit jaar in samenwerking met Zuchthof Wadenspanner en Gut Wettlkam beschikbaar op ons
station.

Va Bene
Ziyech

Ziyech

Ziyech, de geweldige premiehengst uit Duitsland, is een heel compleet paard met een modern type, een bijzonder actief en sterk achterbeen, is hij altijd bergop in beweging en toont veel balans en souplesse.

Dutch Dream

Dutch Dream, de droom van elke fokker. Mooi, super bewegen en fantastisch gefokt als zoon van Dream Boy en de bekende merrie Hollywood Tarpania. Winnaar VSN-Trofee 2021.

Dutch Dream
Roman Empire

Roman Empire

Bosco

Op meerdere fronten is de als veulen in Oldenburg geregistreerde en later goedgekeurde Bosco een unieke hengst. Niet alleen vanwege zijn fraaie palominokleur.

Bosco
Kyton

Kyton

Kyton, de meest succesvolle hengst van zijn jaargang, als Hippiade-kampioen Z2 dressuur, winnaar  Subli Cup-selectiewedstrijden, geselecteerd voor het WK Jonge Dressuurpaarden en KNHS Indoorkampioen ZZ-licht 2022.

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl