Neem een kijkje tussen onze

Dressuurhengsten

Met trots presenteren wij een hele mooie collectie dressuurhengsten voor 2021.
We wensen u veel kijkplezier. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact op via info@stalbrinkman.nl of bel naar Koen: 0630263274

Glock's Dream Boy

GLOCK’s Dream Boy, één van de beste Grand Prix-hengsten ter wereld. Op weg naar de Olympische Spelen van Tokio. Gevierd als één van beste jonge verververs in Europa.

Glock's Dream Boy
Ferguson

Ferguson

Er is geen andere hengst waarvan de dochters zo excelleren in de aanlegtesten als Ferguson, die met een fokwaarde van 151 tot de besten van de KWPN-fokkerij behoort. Past uitstekend bij de dochters van bijvoorbeeld Dream Boy en Governor.

First Date

First Date valt bij de eerste afspraak al op door zijn geweldige karakter en intelling. Scoorde ook hoog voor zijn prachtige houding.   

First Date
Governor

Governor

Governor, op weg naar de Grand Prix en nu al opgenomen in de ranglijst van de beste verervers van de Nederlandse fokkerij. Governor was met 7 nakomelingen topaanvoerder van de halve finale van de Pavo Cup in 2020. 

Imposantos

Geen hengst won de afgelopen jaren meer dan multi-kampioen Imposantos: Nederlands kampioen ZZ-zwaar, winnaar Pavo Cup 2018 en 2019, winnaar VSN Trofee en winnaar KWPN Anemome Hengstencompetitie 2018, 2019 en 2020. Imposant!

Imposantos
Ziyech

Ziyech

Ziyech, de geweldige premiehengst uit Duitsland, is een heel compleet paard met een modern type, een bijzonder actief en sterk achterbeen, is hij altijd bergop in beweging en toont veel balans en souplesse.

Dutch Dream

Dutch Dream, de droom van elke fokker. Mooi, super bewegen en fantastisch gefokt als zoon van Dream Boy en de bekende merrie Hollywood Tarpania.

Dutch Dream
Jerveaux

Jerveaux

Met een totaal van 87 punten was Jerveaux topper van de verrichtingstest. Nu aan het begin van een internationale loopbaan. Gebruik hem nu het nog kan.

Serfaus

De Hannoveraanse premiehengst Serfaus overtuigt door zijn houding, zijn goed ondertredende achterbeen en interessante pedigree.

Serfaus
Kyton

Kyton

Kyton, één van de beste hengsten van zijn jaargang, won in 2020 twee Subli Cup-selectiewedstrijden en werd geselecteerd voor het WK Jonge Dressuurpaarden.

Bosco

Bosco is een unieke hengst vanwege zijn fraaie palomino kleur, bijzondere pedigree en ongecompliceerde, geweldige karakter. Dressuurtalent met een gouden karakter en gouden looks.

Bosco

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl