Ga naar de inhoud
Neem een kijkje tussen onze

Springhengsten

Met trots presenteren wij een hele mooie collectie springhengsten voor 2024.
We wensen u veel kijkplezier. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact op via info@stalbrinkman.nl of bel naar Koen: 0630263274

Mr Cornet de Regor

Mr Cornet de Regor

Mr. Cornet de Regor, de beste vierjarige van het KWPN-voorjaarsonderzoek 2021, overtuigt in de competities met zijn geweldige instelling, reflexen en vermogen. Maakt zijn top-afstamming (Querly Chin-stam) al meer dan waar. Zijn moeder Ohaj de Regor won al haar eerste internationale Grote Prijs.

Eternal Sunshine

Met zijn geweldige afstamming en enorme vermogen is Eternal Sunshine een belofte voor de grote sport. Groot aantal 1.60m-paarden in zijn moederlijn.

Eternal Sunshine
O'Blue

O'Blue

Interessante zoon van Chacco-Blue die met veel inzet, vermogen en top techniek springt. Zijn moeder bracht al drie internationale springpaarden. Maakte dit voorjaar indruk in de hengstencompetitie in België.

Ibolensky

Ibolensky is een van de best fokkende hengsten van zijn jaargang. Hij geeft zijn onbegrensde vermogen en fantastische techniek door aan zijn kinderen. Dochter Magic Linda DL is winnaar GMB-competitie 2021.

Ibolensky
Legend VDP

Legend VDP

De Grand Prix-merrie Cendy VDP heeft haar kwaliteiten doorgegeven aan Legend VDP, de eerste goedgekeurde zoon van verrichtingstopper Grand Slam VDL. Succesvol in het 1.4om internationaal met Henk Frederiks.

Ukato keur

Ukato, keurhengst, topverver met klassering in top 100 van WBFSH-ranking, vader van wereldbekerwinnaar Alamo en meer dan 100 internationale springpaarden.

Ukato

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl