Neem een kijkje tussen onze

Springhengsten

Met trots presenteren wij een hele mooie collectie springhengsten voor 2021.
We wensen u veel kijkplezier. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact op via info@stalbrinkman.nl of bel naar Koen: 0630263274

Ukato

Ukato, Grand Prix-winnaar, topvererver, vader van wereldbekerwinnaar Alamo én nog ruim 90 nakomelingen op 1.40m niveau en hoger.

Ukato
Ibolensky

Ibolensky

Ibolensky is de best fokkende hengst van zijn jaargang (2013). Hij geeft zijn onbegrensde vermogen en fantastische techniek door aan zijn kinderen.

Panenka de Kalvarie

Panenka de Kalvarie scoort met zijn eerste jaargang opvallende veulens, maar bovenal met zijn geweldige manier van springen, zijn top-model en superieure afstamming als telg uit de vermaarde Roosakker-familie.

Panenka de Kalvarie
Mr Cornet de Regor

Mr Cornet de Regor

Mr. Cornet de Regor is de beste vierjarige van het KWPN-voorjaarsonderzoek 2021. Met zijn geweldige reflexen, zijn superieure techniek en ongekende atletische vermogen is de fraaie en expressieve schimmel een aanwinst voor de fokkerij.

Qannando

Qannando B. & V. is de zwarte parel met alle ingrediënten voor een hoofdrol in de sport en de fokkerij: een fenomenaal pedigree, alle vermogen en een puike techniek.

Qannando
Legend VDP

Legend VDP

De Grand Prix-merrie Cendy VDP heeft haar kwaliteiten doorgegeven aan Legend VDP, de eerste goedgekeurde zoon van verrichtingstopper Grand Slam VDL.

Manchester Red Wine

Manchester Red Wine, de bloedmooie zoon van tophengst Aganix du Seigneur is gefokt uit een echte sportstam. Zijn hoge fokwaarde van 165 punten is berekend na de goede cijfers in de verrichtingstest.

Manchester Red Wine
Mister Collin

Mister Collin

Mister Collin is de eerste goedgekeurde zoon van Ibolensky en de internationale topmerrie Celesta Z (Calvaro x Berlin) van Catherine Pasmore.

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl