Neem een kijkje tussen onze

Springhengsten

Met trots presenteren wij een hele mooie collectie springhengsten voor 2023.
We wensen u veel kijkplezier. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact op via info@stalbrinkman.nl of bel naar Koen: 0630263274

Mr Cornet de Regor

Mr Cornet de Regor

Mr. Cornet de Regor, de beste vierjarige van het KWPN-voorjaarsonderzoek 2021, overtuigt in de competities met zijn geweldige instelling, reflexen en vermogen. Maakt zijn top-afstamming (Querly Chin-stam) al meer dan waar. Zijn moeder Ohaj de Regor won al haar eerste internationale Grote Prijs.

Ibolensky

Ibolensky

Ibolensky is een van de best fokkende hengsten van zijn jaargang. Hij geeft zijn onbegrensde vermogen en fantastische techniek door aan zijn kinderen. Dochter Magic Linda DL is winnaar GMB-competitie 2021.

O'Blue

Interessante zoon van Chacco-Blue die met veel inzet, vermogen en top techniek springt. Zijn moeder bracht al drie internationale springpaarden. Maakte dit voorjaar indruk in de hengstencompetitie in België.

O'Blue
Ukato

Ukato keur

Ukato, keurhengst, topverver met klassering in top 100 van WBFSH-ranking, vader van wereldbekerwinnaar Alamo en meer dan 100 internationale springpaarden.

Qannando B.&V.

Qannando B. & V. is de zwarte parel met alle ingrediënten voor een hoofdrol in de sport en de fokkerij: een fenomenaal pedigree, alle vermogen en een puike techniek. Winnaar en reserve-kampioen in de Belgische hengstencompetitie.

Qannando
Legend VDP

Legend VDP

De Grand Prix-merrie Cendy VDP heeft haar kwaliteiten doorgegeven aan Legend VDP, de eerste goedgekeurde zoon van verrichtingstopper Grand Slam VDL. Succesvol in het 1.4om internationaal met Henk Frederiks.

Nelson van de Kapel

Nelson van de Kapel

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl