Neem een kijkje tussen onze

Springhengsten

Met trots presenteren wij een hele mooie collectie springhengsten voor 2022.
We wensen u veel kijkplezier. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact op via info@stalbrinkman.nl of bel naar Koen: 0630263274

Mr Cornet de Regor

Mr Cornet de Regor

Mr. Cornet de Regor is de beste vierjarige van het KWPN-voorjaarsonderzoek 2021. Met zijn geweldige reflexen, zijn superieure techniek en ongekende atletische vermogen is de fraaie en expressieve schimmel een aanwinst voor de fokkerij.

Panenka de Kalvarie

Superieur springende Comme Il Faut-zoon uit de fameuze Roosakker-springdynastie. Zijn eerste nakomelingen vallen op met hun model en springmanieren.

Panenka de Kalvarie
Ibolensky

Ibolensky

Ibolensky is de best fokkende hengst van zijn jaargang. Hij geeft zijn onbegrensde vermogen en fantastische techniek door aan zijn kinderen. Dochter Magic Linda DL is winnaar GMB-competitie 2021.

O'Blue

Interessante zoon van Chacco-Blue die met veel inzet, vermogen en top techniek springt. Zijn moeder bracht al drie internationale springpaarden.

O'Blue
Ukato

Ukato keur

Ukato, keurhengst, topverver met klassering in top 50 van WBFSH-ranking, vader van wereldbekerwinnaar Alamo en meer dan 100 internationale springpaarden.

Qannando

Qannando B. & V. is de zwarte parel met alle ingrediënten voor een hoofdrol in de sport en de fokkerij: een fenomenaal pedigree, alle vermogen en een puike techniek.

Qannando
Legend VDP

Legend VDP

De Grand Prix-merrie Cendy VDP heeft haar kwaliteiten doorgegeven aan Legend VDP, de eerste goedgekeurde zoon van verrichtingstopper Grand Slam VDL.

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl