Ga naar de inhoud
Springhengst

Resoluut S.A.

Resoluut S.A. is een topgefokte, talentvolle zoon van Pegase van ´t Ruytershof die opvalt met zijn hele goede techniek. Hij is met een mooi rapport goedgekeurd bij het KWPN.

Kleur: Vos

Maat: 1.64m

Geboren: 2021

Stamboek: KWPN

Dekgeld: € 1.000,- excl. BTW

Onderzoeksrapport

Resoluut S.A. is een delicate hengst, die snel spanning op bouwt en veel van zijn ruiter vraagt.

De stap en draf zijn ruim voldoende van ruimte met veel souplesse. In beweging heeft de hengst voldoende houding en balans. De galop is actief met een goede ruimte en een fractie op de voorhand. Resoluut S.A. springt met veel afdruk, vlug van de grond en met het lichaam naar boven. Resoluut S.A. springt met een goede beentechniek waarbij hij de sprong achter opvallend goed afmaakt. Resoluut S.A. toont macht aan de sprong. Als springpaard heeft Resoluut S.A. veel aanleg en geeft zijn ruiter een goed gevoel.

Afstamming

Resoluut S.A. is een zoon van de talentvolle Pegase van ´t Ruytershof die internationaal succesvol is in de sport. De zoon van Comme Il Faut geeft zijn goede model, beweging en springmanieren door aan zijn nafok, die in België heel populair is. Zijn grootmoeder Diamanthina is de volle zus van Emerald en ook een begrip in de sport en fokkerij.

De invloed van hun moeder Carthina Z zien we bij Resoluut S.A: twee keer op papier. Grootvader Emerald is de oom van Pegase. Niet voor niets dat Resoluut S.A. met zo´n goede achterhandtechniek springt. Dat doen vrijwel alle paarden uit deze stam.

Moeder Heihaiwey S.A. komt met Wesley Mulder internationaal in de sport uit. Haar moeder H. Amelusiena R bracht twee 1.60m, drie 1.40m en vijf 1.30m paarden. Een echte topmerrie. Haar moeder kennen we als moeder van Sam R en grootmoeder Namelus R. Resoluut S.A: komt derhalve uit de topstam van Stal Roelofs. 

Fokker: Stal Archem, Lemele
Fokker: C. Viscaal, Albergen

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl