Ga naar de inhoud
Dressuurhengst

Pina Colada

Imponerende zoon van Governor met een zeer goede stap, formaat en goede instelling. Vrij van Ferro-bloed.

Kleur: Donkerbruin

Maat: 1.75m

Geboren: 2020

Stamboek: KWPN, Oldenburg

Dekgeld: € 1.100,- excl. BTW

Moederlijn

Familie Mol uit Diepenheim fokte Pina Colada uit hun Dayano-dochter Cinola M, die preferent is dankzij drie elite- en twee sterdochters. Grootmoeder Winola is ook preferent, elite en sport dankzij de klasse Z2. Ze voert net als Dayano veel Holsteins bloed via haar vader Flemmingh, grootvader Nimmerdor en overgrootvader Amor. De moederlijn leverde veel succesvolle keurings- en sportpaarden. 

Pina Colada sloot het KWPN-verrichtingsonderzoek af met 82 punten. Hij ontving een 9 voor de stap en 8-en voor de overige onderdelen.

Onderzoekrapport

Pina Colada is een eerlijke, betrouwbare en sympathieke hengst met een goede instelling. De hengst heeft veel bereidheid tot werken en laat zich goed bewerken. De stap is zuiver, goed van activiteit en zeer goed van ruimte. De draf is lichtvoetig, met een goede mechaniek en afdruk. Er zou nog meer lichaamsgebruik mogen zijn. De galop heeft een goede ruimte, kracht en een goede beentechniek. Pina Colada beweegt met een goede houding, een goede balans en een goede souplesse. Als dressuurpaard heeft Pina Colada veel aanleg en geeft zijn ruiter een goed gevoel.

Tijdens de presentatie van de nieuwe jaargang op de KWPN Hengstenkeuring in Den Bosch maakte Pina Colada onder het zadel van Bart Veeze veel indruk.

Afstamming

Pina Colada is de vijfde bij het KWPN goedgekeurde zoon van de Grand Prix-hengst Governor. Bij andere stamboeken zijn ook al 15 zonen van Governor goedgekeurd. Met Adelinde Cornelissen nam Governor in 2021 deel aan de Europese Kampioenschappen in Hagen. Dit jaar staat ze op de longlist van TeamNL voor de Olympische Spelen in Parijs. 

Governor is als zoon van Totilas en gefokt uit Parzival’s volle zus Orleans een foktechnisch hoogstandje, die dat in de sport en fokkerij ook waarmaakt.

Fokker: Familie Mol, Diepenheim
Eigenaar: Rom Vermunt, Geesteren

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl