Ga naar de inhoud
Nieuws

Dream Boy met records naar Tokio

GLOCK’s Dream Boy N.O.P. gaat met Hans Peter Minderhoud naar de Olympische Spelen van Tokio!

Na het zilver op het NK Dressuur, de eerste observatiewedstrijd, ging het tijdens CHIO Rotterdam nog beter. De Landenwedstrijd daar was de beste wedstrijd ooit voor Dream Boy. Hans Peter Minderhoud reed GLOCK’s Dream Boy N.O.P in de Grand Prix op donderdag en in de Grand Prix Special, die hij dan ook won met een percentage van 78.894, naar een persoonlijke records. “Dream Boy heeft hier in Rotterdam zijn beste wedstrijd ooit gelopen. Ook in de Special deed hij overal super in mee. Het was gewoon echt goed. Overall was Dream Boy super bij de les, hij deed super zijn best.”
Voor de routinier die al veel kampioenschappen reed voor TeamNL is dit een mooie opsteker richting Tokio. “Dream Boy heeft er in een seizoen nog heel wat stappen bijgezet. Nu heb ik echt het gevoel dat wanneer we de vorm vasthouden en ik hier en daar nog iets kan fine-tunen het mooi kan worden in Tokio.”

Na de WEG in Tryon in 2018 en het EK in 2019 in Rotterdam worden de Spelen het derde opeenvolgende internationale kampioenschap voor Dream Boy. We wensen Hans Peter en het Nederlandse team heel veel succes in Tokio.

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl