Ga naar de inhoud
Nieuws

Dream Boy-nakomelingen scoren

Tijdens de 23e Westfaalse onlineveulenveiling is Dream Boy-zoon Deichgraf (m.De Niro x Sir Donnerhall) voor een bedrag van 60.000 euro verkocht. Daarmee was het hengstveulen met afstand de duurst verkochte. Van de eerste jaargang van Dream Boy-zoon Dynamic Dream bracht Dark Dynamic (mv.Captain Collin) 40.000 euro op.

Bij de IBOP in Beilen was de vijfjarige Lafayette (Dream Boy uit Vardina C van Krack C, fokker S. Janssen Daalen uit Heteren) van A.S. Rootveld uit Enschede de beste met een totaalscore van 85,5 punten. Aansluitend werd ze namelijk met een bovenbalk van 75 punten voor exterieur en 85 voor bewegen opgenomen in het stamboek en direct keur verklaard.
“Dit is een charmante merrie die zich heel goed laat rijden. Ze beweegt met veel gemak, souplesse en kan daarin heel goed schakelen”, vertelt inspecteur Marcel Beukers. “Lafayette stapt goed door het lichaam, heeft een functionele draf die nog verder zal verbeteren als ze sterker wordt, en ze heeft een hele goede galop. Daarin gaat ze goed bergopwaarts, heeft ze een hele goede techniek, gemak en schakelvermogen. Ze beweegt met een goed achterbeengebruik en we hebben haar voor zowel de galop als rijd- en bewerkbaarheid een 9 kunnen geven.”

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl