Ga naar de inhoud
Nieuws

Dream Boy-nakomelingen vallen op

Holiday (Dream Boy x Michelangelo) heeft met Gerdine Maree een opvallend debuut gemaakt in de Grand Prix. Op negenjarige leeftijd won de bruine krachtpatser in oktober zijn eerste wedstrijd op het hoogste niveau. In december voegde Holiday daar weer een overwinning aan toe met een kaderscore van dik in de 70 procent.
De een jaar jongere Iago (Dream Boy x Jazz), de volle boer de goedgekeurde hengst Jheronimus, is met Liesbeth Geven ook al Grand Prix gestart. Twee opvallende zonen die duidelijk in de voetsporen van hun beroemde vader treden.

In Maren Kessel was Messy D (mv.Johnson) de opvallende winnaar van de Pluvinel jonge dressuurpaardenwedstrijd. De vierjarige ruin van Fleur Prinsen viel op met zijn rijke dressuurmodel en drie fantastische basisgangen, waarbij hij zich geweldig liet bewerken. In de Pavo Cup afgelopen zomer hoorde de zoon van Dream Boy ook al bij de beste paarden van zijn jaargang.

GLOCK’s Dream Boy is komend dekseizoen van 1 maart tot en met 1 juli middels vers sperma beschikbaar voor de fokkerij. Daarna zal de zoon van Vivaldi door Hans Peter Minderhoud voorbereid worden op deelname aan de Wereldruiterspelen begin augustus in Herning.

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl