Ga naar de inhoud
Nieuws

Dutch Dream overtuigende winnaar VSN-Trofee 2021


Met een 10 voor het overrijden van Vai Bruntink won Dutch Dream afgelopen zaterdag afgetekend de VSN-Trofee, de wedstrijd voor driejarige paarden.

“Wat een lichaamsgebruik, schakelvermogen, balans. Je kunt er fijn aanzitten, je kunt hem opvangen, vooruit rijden. Super lekker paard”, zei Vai Bruntink na het overrijden over Dutch Dream die ze de maximale score gaf. Samen met de 7 voor de stap, 9,5 voor de draf, 8,5 voor de galop, 9 voor het te rijden zijn en de 9 voor de algemene indruk kwam de hengst uit de fokkerij van Ab de Lange (Tarpania Stables) op een totaal van 53 punten.

Eindelijk kon Dutch Dream laten zien hoeveel talent hij heeft. Een paar weken geleden blesseerde Dutch Dream zich voorafgaand aan de sporttest in Münster Handorf. Hij was op tijd hersteld om met Edith Chardon in het zadel te schitteren in de VSN-finale.

Dream On is nu vier jaar oud, goedgekeurd in Oldenburg en zoon van onze Dream Boy. Zijn moeder is de topmerrie Hollywood (Fürst Romancier x Johnson x Negro) die in de Lichte Tour is uitgebracht. De moederlijn leverde de Grand Prix-paarden Fedor en Vorst en meerdere goedgekeurde hengsten.

We zijn samen met Jacques Maree eigenaar van Dutch Dream.

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl