Ga naar de inhoud
Nieuws

Qannando B.&V. wint hengstencompetitiewedstrijd België

Met de Belgische topruiter Gilles Thomas heeft de BWP-hengst Qannando B.&V. (Kannan x Emerald) de tweede wedstrijd van de Belgische hengstencompetitie gewonnen. In de eerste wedstrijd in Lier bleef Qannando ook al foutloos en imponeerde met zijn onbeperkte vermogen. In Lier zat zijn fokker en eigenaar Valentijn De Bock in het zadel.
“Hij heeft heel veel vermogen en hij is topvoorzichtig. Qannando heeft ook een super karakter en is echt een hele brave hengst”, vertelt Valentijn. Gilles Thomas beaamt dat: “Klopt. Ik rijd hem nog niet zo lang, maar wat Valentijn zegt ondervind ik wel in het zadel. Ik voel nog wel dat hij een beetje groen is, hij is pas zeven jaar oud dus nu begint het pas echt.”

De nu zevenjarige, 1.74m grote Qannando B.&V. is gefokt uit de toplijn van zijn overgrootmoeder Excellentia de Muze (For Pleasure x Narcotique de Muze x Querly Chin). Zowel zijn moeder My Way als grootmoeder Incroyable de Muze (v.Nabab de Reve) kwamen met succes in het 1.50m uit in de internationale sport.

Qannando is ook komend seizoen bij ons beschikbaar en zal tijdens de Hengstenshow op Tweede Paasdag aanwezig zijn.

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl