Ga naar de inhoud

Nieuws

Ferguson onderscheidt zich met top nafok

Niemand kan meer om de verervingkracht Ferguson heen. De zoon van Floriscount heeft zijn naam definitief gevestigd met topprestaties van zijn kinderen in de finale van de Pavo. Zijn dochter My Precious (mv.Vivaldi) won met Kirsten Brouwer de Pavo Cup bij de vierjarigen. De elegante en hoogbenige merrie overtuigde eerder al in de aanlegtest en toonde zich in de Ermelo zowel in de halve finale als in de finale de beste van alle paarden van jaargang 2017.

Kirsten reed Lighting Star (v.De Niro) naar de tweede plaats bij de vijfjarigen. Ook deze merrie werd eerder al belicht als topper in de IBOP. Een merrie met een fantastische instelling en drie geweldige gangen. Halfbroer Lord Platinum (mv.Bretton Woods) eindigde op derde plaats in de finale bij de vijfjarigen.

Kyton (v.Ferro) is de derde Ferguson die een podiumplaats bemachtigde in de Pavo Cup finale. Bart Veeze reed de imponerende vos naar het zilver. Enkele weken later volgde op de Hipppiade overtuigend de titel in de klasse Z2 dressuur. Ook bij de regiokampioenschappen van Gelderland was de nu zevenjarige Kyton met afstand de beste.


Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl


Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl