Ga naar de inhoud
Nieuws

Geweldig Grand Prix-debuut van Governor

Ruim twee jaar na zijn laatste officiële wedstrijd – in de Lichte Tour – heeft Govenor een geweldige rentree in de ring gemaakt. Adelinde Cornelissen startte hem in Opglabbeek in de Grand Prix en bij dat debuut behaalde Governor een prachtig percentage van 74,978. Daarmee werd hij vierde achter onze GLOCK’s Dream Boy N.O.P. die derde werk met 75.065%. We zijn trots op Governor die toch maar weer laat zien bij de allerbeste paarden van de wereld te horen.

“Ik wist wat hij thuis liet zien, maar we waren ook al dik twee jaar niet meer weg geweest. Hij heeft natuurlijk al wel veel ringervaring en hij heeft al veel gezien. Daarom weet ik al dat hij heel nuchter is, maar hij moet het natuurlijk nog wel gaan doen”, vertelt Adelinde na afloop. “Het doel was daarom nu ook om een foutloze proef neer te zetten, wat gelukt is. Er is nog steeds veel ruimte voor verbetering, aangezien ik verder geen risico’s genomen heb. Hij heeft veel potentieel en toekomst in zich. Hij kan ook alles goed en heeft geen zwakke punten, daarnaast is hij ook nog eens super knap. De reacties waren ook enorm positief. Mensen zeiden dat het er heel harmonies en zo gemakkelijk en vanzelfsprekend uitzag en daar ben ik echt heel blij mee.”

In hun eerste Grand Prix Special eindigden Governor en Adelinde een dag later op de negende plaats met een mooi percentage van 70.426. “Vandaag teveel fouten… geen excuus, maar wel verklaarbaar: ik had me volledig gefocust op de Grand Prix en dus de Special nog niet eerder doorgereden”, schreef Adelinde op haar Facebookpagina. “Governor kan er niks aan doen. Hij raakte echt even in de war, wist even niet meer wat er van hem verwacht werd. De komende weken dus toch thuis ook maar even de Special oefenen. Over twee weken CDI Exloo.”

 

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl