Ga naar de inhoud
Nieuws

GLOCK’s Dream Boy N.O.P. twee keer derde in Doha

In het imposante ruiterstadion van Al Shaqab in Doha behaalden GLOCK’s Dream Boy N.O.P. en Hans Peter Minderhoud twee derde plaatsen in de Grand Prix en de Kür op Muziek op vijfsterrenniveau.
“Het was geen gemakkelijke aanloop naar de wedstrijd. Er waren veel paarden, veulens en pony’s in overvolle paddocks op het terrein. Als je dan met een hengst vanuit de binnenmanege thuis hier komt waar het 28 graden is, was Dream Boy best afgeleid. Een dag voor de Grand Prix was de concentratie weer terug. Daarom ben ik eigenlijk heel blij met de resultaten”, vertelde Hans Peter.

In de Grand Prix op vrijdag eindigde Minderhoud op de derde trede van het podium. “Dream Boy deed goed zijn best en liep een goede proef. Vandaag in de Kür op Muziek had ik een kleine hapering in de eerste piaffe. Het leek of Dream Boy dacht dat de personen die de het hekje bij de ingang plaatsten hem achterna zaten. Daarna pakte hij het weer goed op.” Met een percentage van 81.390 betekende dat de derde plaats achter de Fin Roueste en de Zweed Kittel. (Foto: Arnd Bronkhorst)

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl