Ga naar de inhoud
Nieuws

Hoge fokwaarde voor Manchester Red Wine

Op de recente KWPN fokwaardenlijsten 2021 valt onze vierjarige hengst Manchester Red Wine op met een hoge fokwaarde van 165. Dat onderstreept zijn aanleg en goede verrichting. In de fokwaarde is ook de kracht van zijn vader Aganix du Seigneur en die van de succesvolle moederlijn.
Voor stal- en klasgenoot Mister Collin is de fokwaarde berekend op 156 punten.

Zijn vader Ibolensky, die indruk maakte met zijn oudste nakomelingen, staat in de groep met hengsten met nakomelingen op keuringen en testen en minder dan 10 in de sport. De fokwaarde springen van Ibolensky is 144, die voor exterieur is 110, voor vrij springen 112. De vijfjarige Legend VDP heeft een fokwaarde springen van 138 punten.

De in België gefokte hengsten Panenka de Kalvarie en Qannando hebben in Nederland geen verrichting gedaan en zijn respectievelijk bij Zangersheide en het BWP goedgekeurd. Van deze twee hengsten is geen fokwaarde beschikbaar.

Ukato doet nog steeds mee in de fokwaardeberekening van het KWPN. De meest recente fokwaarde van de topvererver is 137 met een betrouwbaarheid van 94%. In de fokwaarde zijn de 95 nakomelingen meegerekend die op 1.40m niveau en hoger uitkomen.

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Download / E: orders@stalbrinkman.nl

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl