Ga naar de inhoud
Nieuws

Jeroen Verver mede-eigenaar van Mr. Cornet de Regor

Stal Brinkman heeft in Jeroen Verver uit Albergen een nieuwe mede-eigenaar gevonden voor de zesjarige KWPN- en Zangersheide gekeurde hengst Mr. Cornet de Regor (Cornet Obolensky x Kannan). Verver heeft het deel van fokkersfamilie Van de Plasse overgenomen.

In 2021 werd de toen vierjarige Mr. Cornet de Regor met de op één na hoogste punten ingeschreven bij het KWPN (86,5). Familie Van de Plasse uit Kruiningen, fokkers van de hengst, lieten de hengst destijds klaarmaken op Stal Brinkman. In Twello raakte familie Brinkman zo van Mr Cornet overtuigd dat ze zich voor de helft inkochten.

Stal Brinkman heeft in Jeroen Verver uit Albergen een nieuwe mede-eigenaar gevonden voor de zesjarige KWPN- en Zangersheide gekeurde hengst Mr. Cornet de Regor (Cornet Obolensky x Kannan). Verver heeft het deel van familie Van de Plasse overgenomen.

In 2021 werd de toen vierjarige Mr. Cornet de Regor met de op één na hoogste punten ingeschreven bij het KWPN (86,5). Familie Van de Plasse uit Kruiningen, fokkers van de hengst, lieten de hengst destijds klaarmaken op Stal Brinkman. In Twello raakte familie Brinkman zo van Mr. Cornet overtuigd dat ze zich voor de helft inkochten.

Jeroen Verver, fokker en groot liefhebber van de springsport, deelt ditzelfde belang en heeft zodoende het deel van de Familie Van de Plasse overgenomen. “Samen hebben we het gezamenlijke doel om zo ver mogelijk in sport te komen en Mr. Cornet de Regor te behouden voor de fokkerij.”

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl