Ga naar de inhoud
Nieuws

Mr. Cornet de Regor met topcijfers goedgekeurd

Onze nieuwste aanwinst Mr. Cornet de Regor is met een fantastische cijferlijst goedgekeurd door het KWPN. Wij zijn van mening dat de expressieve schimmel veruit het beste springpaard van de test was. Met een 9,5 voor zijn extreme reflexen, een 9 voor zijn aanleg en 8,5 voor de galop, de techniek en het vermogen kwam het totaal op 86,5 punten.

Een paar weken voor het verrichtingsonderzoek werden we benaderd door zijn fokker familie Van de Plasse om Mr. Cornet de Regor voor te bereiden op het 21-daagse onderzoek. Tijdens de voorbereidingen wisten we dat de zoon van Cornet Obolensky een extreem getalenteerd springpaard is. We hadden de kans om mede-eigenaar te worden en daar zijn we Christiaan van de Plasse en zijn familie heel erkentelijk voor.

Mr. Cornet de Regor werd door familie Van de Plasse als embryo gekocht bij familie Veldeman in Oudegem. Zijn moeder Ohaj de Regor is zelf een heel getalenteerd springpaard, komt uit in het 1.35m en won als jonge merrie in België meerdere vrijspringwedstrijden en als vierjarige was ze de beste op de BWP-fokkerijdag.

De afstamming van Mr. Cornet de Regor is van ongekende klasse en hij komt uit een van de allerbeste merriestammen van Europa, die van Querly Chin.

We hebben heel veel verwachtingen van de schimmel, zowel voor de fokkerij als de sport.

Hij is middels vers sperma, dat van goede kwaliteit is, dagelijks beschikbaar.

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl