Ga naar de inhoud
Nieuws

Omar Sharif nieuwe aanwinst voor ons station

Voorafgaand aan de tweede bezichtiging zijn we mede-eigenaar geworden van de 2,5-jarige hengst Omar Sharif (Escamillo x Ferguson x De Niro), die we van zijn fokker Rom Vermunt kochten. De zwarte zoon van de populaire Escamillo was één van de meest opvallende en getalenteerde hengsten van de eerste bezichtiging begin december in Ermelo.

Moeder Khloé Platinum is een elitemerrie die met 81 punten slaagde voor haar aanlegtest en als zesjarige al Z2 geklasseerd was. Ze is de volle zus van de merrie Lightning Star, die als tweede eindigde in de Pavo Cup finale voor vijfjarigen en brons won op het WK Jonge Dressuurpaarden in Verden. Hun moeder Daily Enjoy is net als grootmoeder Victorieu Z2 dressuur. De afstamming gaat verder met OO Seven, Ramiro, Le Mexico, Cartoonist xx en Amor.

Een interessante jonge hengst die inmiddels zadelmak is en ook onder het zadel veel bewegingskwaliteit laat zien. Omar Sharif zal tijdens de online KWPN Hengstenkeuring gepresenteerd worden aan de hengstenkeuringscommissie. Wij hebben er veel vertrouwen in.

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl