Ga naar de inhoud
Nieuws

Online hengstenshow: zondag 11 april 2021 om 19.30 uur

Zondagavond 11 april vanaf 19.30 uur is onze online hengstenshow te bekijken op Clipmyhorse.tv en via KWPN.tv. Net als vorig jaar zijn we genoodzaakt onze hengstenshow online te streamen. De afgelopen weken heeft Clipmyhorse opnames gemaakt van de hengsten en zijn er interviews opgenomen.

Onze jonge dressuurhengsten Dutch Dream en Ziyech worden door Bart Veeze en Yardena van Es onder het zadel gepresenteerd, net als Kyton en multi-kampioen Imposantos. Gerdine Maree presenteert First Date en ook de vierjarigen Serfaus en Malo laten hun talenten onder het zadel zien.

Panenka de Kalvarie heeft zijn eerste 1.30m parcoursen met succes gesprongen. Tijdens de online hengstenshow kun je zijn ontwikkeling zien. Indrukwekkend zullen de sprongen zijn van de vijfjarige Qannando, die gereden wordt door Valentijn de Bock. De vierjarigen Manchester Red Wine en Mister Collin maken hun eerste sprongen sinds het najaarsonderzoek. Ibolensky maakte indruk met zijn zonen op de keuring en zal tijdens de online-hengstenshow zijn onbegrensde vermogen weer tonen.

Dus houd zondagavond 11 april vrij en schakel om 19.30 uur KWPN.tv of Clipmyhorse.tv in om onze hengstenshow te bekijken. De livestreams zijn gratis en ook later terug te kijken.

Voor de koffie zorgen wij als u binnenkort met uw merrie(s) op ons bedrijf komt of de hengsten live komt bekijken. We wensen u veel kijkplezier.

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Download / E: orders@stalbrinkman.nl

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl