Ga naar de inhoud
Nieuws

Onze hengstenshow is terug te kijken

Heb je de uitzending van onze online hengstenshow op zondagavond 11 april gemist? Geen probleem. De uitzending van ruim 45 minuten is terug te kijken op KWPN.tv en via Clipmyhorse.tv.

In het eerste deel zie je onze dressuurhengsten onder het zadel. Imposantos is de eerste hengst die zich onder het zadel laat zien. De multi-kampioen wordt gevolgd door Ziyech, Bosco, Governor, Serfaus, Ferguson, Kyton, First Date, Malo, GLOCK’s Dream Boy, Dutch Dream. Tussendoor spreekt host Chris de Heer alles aan elkaar en kan je kijken naar interviews met de ruiters en eigenaren van de hengsten.

De vermogende Qannando B & V is de eerste springhengst die zich in het parcours laat zien met zijn fokker/eigenaar en ruiter Valentijn De Bock, Tom Brinkman presenteert Manchester Red Wine, Ibolensky en zijn zoon Mister Collin laten hun talent zien en Panenka de Kalvarie sluit de show af met beelden van zijn internationale start dit voorjaar in Italië.

Ben je overtuigd van de kwaliteiten en wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of bestel sperma via het bestelformulier op deze site.

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl