Ga naar de inhoud
Nieuws

Positieve afstammelingenrapportages First Date, Kilian en Kyton

Het KWPN publiceerde onlangs de afstammelingenrapportages van de jonge hengsten waarvan vorig jaar de veulens lineair gescoord zijn. First Date, Kilian en Kyton kwamen daar positief naar voren. De veulens van First Date vallen op met hun ontwikkeling en de ruimte in galop. Souplesse is toch wel het meest opvallende woord in de rapportage van de veulens van Kilian. De veulens van Kyton zijn goed ontwikkeld, hebben veel uitstraling en veel kracht in beweging. Op de foto het veulen Poetry in Motion (Kyton x Bretton Woods) In de KWPN Database lees je de volledige rapportages. Op de pagina’s op deze website van de drie hengsten hebben we een deel van de rapportage gepubliceerd.

Bart Veeze reed Kyton (foto) naar de tweede plaats bij de zesjarige dressuurhengsten met een 9,5 voor zijn galop en een 9 voor zijn stap en voor de harmonie tussen ruiter en paard.

Bij de vijfjarige hengsten was er een mooie score van 82 punten voor First Date en Gerdiene Maree. Voor de stap en draf ontving hij een 8,5 voor galop, harmonie en totaalindruk ontving First Date een 8.

section overline

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Download / E: orders@stalbrinkman.nl

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl