Ga naar de inhoud
Nieuws

Successen in hengstencompetitie België

Onze Zangersheide-hengsten Mr. Cornet de Regor en O’Blue hebben overtuigend gesprongen in de hengstencompetitie in België. O’Blue sprong met Maxi de Weert meerdere keren foutloos met zijn fijne manieren, goede overzicht en super instelling. De zoon van Chacco Blue maakte daarmee zijn wedstrijddebuut en heeft daarin veel geleerd en indruk gemaakt op de fokkers.

 

Dat geldt zeker voor Mr. Cornet de Regor die zich met Maxi bij de betere hengsten van de competitie plaatste. De patente schimmel is een echt wedstrijdpaard die met veel afdruk en een heel snel voorbeen springt. Mr. Cornet de Regor wordt dit jaar zes en zal de komende maanden met Maxi naar een hoger niveau worden gereden.

 

Qannando B.&V. sprong in de finale in Lier met Valentijn de Bock naar de vijfde plaats. Daarmee kwam de Kannan-zoon uit op de tweede plaats in de eindstand van de competitie. De zevenjarige Qannando B.&V. heeft zich ronduit overtuigend laten zien met topklasseringen met Valentijn en topruiter Gilles Thomas in het zadel.

 

Mr. Cornet de Regor, O’Blue en Qannando B.&V. zullen we op onze show op maandag 10 april onder het zadel tonen.

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl