Ga naar de inhoud
Nieuws

Successen op de KWPN Hengstenkeuring

De bijzondere KWPN hengstenkeuring 2021, die ondanks de Corona-maatregelen, toch in aangepaste vorm door kon gaan is voor ons heel succesvol verlopen.

Van Ibolensky zijn twee van vier zonen in de tweede bezichtiging aangewezen voor het verrichtingsonderzoek. Daaronder de door ons voor zijn fokker en eigenaar Gert Jan Heijting op de keuring voorbereide Nevantos (m.Evantacaterina van Tangelo van de Zuuthoeve), die zich wederom met veel machtsvertoon en overtuiging liet zien. Zijn halfbroer No Mercy vh Noddeveld (m.Celina van Untouchable) sprong met veel gemak naar een uitnodiging voor het verrichtingsonderzoek van A van Rooy uit Berlicum.

Van Theo Driessen hebben we de hengst Navarone D (Finest Selection x Sir Donnerhall I) gepresenteerd. De fraaie en fijn bewegende vos is ook aangewezen. Governor-zoon Nirvana werd niet alleen aangewezen, de extra bewegende vos was één van de vijf premiehengsten. Familie Andeweg fokte hem uit de topmerrie Fanita, de volle zus van Desperado N.O.P. (Vivaldi x Havidoff).

Van Dream Boy is zoon Nadal (mv.Lord Leatherdale), uit de fokkerij van Cees van Etten, aangewezen. Dream Boy is ook moedersvader van de hengst Newton TC (v.Jerveaux uit de merrie Jillz) die zijn aanwijzing verdiende. Newton TC komt uit de eerste jaargang van Jerveaux (foto).

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Download / E: orders@stalbrinkman.nl

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl