Ga naar de inhoud
Nieuws

Weer mooie tweede plaats op NK voor GLOCK’s Dream Boy

Het was wederom zilver op het NK Dressuur voor GLOCK’s Dream Boy N.O.P. en Hans Peter Minderhoud. “Ik was heel blij met hoe hij liep, zowel in de Grand Prix Special als in de Kur op Muziek. Het beeld wordt steeds mooier en ik hoorde van veel mensen dat het er weer beter uitzag. Daar doe ik hard mijn best voor. Ik vind dat hij GLOCK’s Dream Boy N.O.P. nog steeds verbetert. Mijn voorkeur gaat voor Tokio uit naar Dream Boy. Ik ken hem door en door en heb veel routine met hem opgebouwd. Dat heb je op een groot kampioenschap ook gewoon nodig.”

Het NK Dressuur was de eerste observatiewedstrijd richting de Olympische Spelen. Voor de tweede tijdens het CHIO Rotterdam is Dream Boy door bondscoach Alex van Silfhout geselecteerd voor het Nederlandse team in de Landenwedstrijd. Daarna zal bekend gemaakt worden of Dream Boy in quarantaine moet voor de Olympische Spelen.

Governor start ook in Rotterdam. De zoon van Totilas is met Adelinde Cornelissen nog in de race voor een ticket voor de Olympische Spelen of voor het EK Dressuur in september in Hagen. Op het NK was Adelinde minder tevreden over hun optreden en konden ze de sterke prestaties van Opglabbeek en Exloo helaas niet vasthouden.

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl