SPRINGhengst

O'Blue

Kleur: Donkerbruin

Maat: 1.70m

Geboren: 2019

Stamboek: Zangersheide

Dekgeld: € 800,- excl. BTW

Evenwichtige hengst met balans en kracht

O’Blue is goedgekeurd bij Studbook Zangersheide. De commissie was onder de indruk van zijn inzet, goede techniek en surplus aan vermogen. O’Blue liet zich tijdens de keuring op Zangersheide twee dagen heel goed zien. We hebben veel vertrouwen in de hengst die we in gezamenlijk eigendom hebben met Gerard Korbeld. Ook onder het zadel is O’Blue een evenwichtige hengst die met veel balans en kracht beweegt.

Afstamming

Zijn afstamming en goede model maken het plaatje voor ons compleet. Zijn vader Chacco-Blue is de onbetwiste nummer 1 van de wereld. Hij is natuurlijk vader van Olympisch kampioen Explosion W en tientallen Grand Prix-paarden die wekelijks de Grote Prijzen domineren.

Moeder Cereedom VDL (Chin Chin x Baloubet du Rouet x Nimmerdor) is elite preferent en prestatie. Zelf sprong ze naar mooie scores op de keuring en tijdens de aanlegtest. Haar oudste drie nakomelingen springen internationaal. Grande Dame (v.Zirocco Blue VDL) komt in Amerika met Charly Jayne uit in het 1.40m. Haar volle zus Havanna is elitemerrie en door de Duitser Sven Fehl in het 1.40m uitgebracht. 

Havanna is haar zus achterna gegaan en momenteel is ze actief in Amerika. J’Adore (v.Carambole) springt op 1.40m niveau met de Franse amazone Lalie Saclier. Grande Dame’s enige nakomeling Kane (v.Cornet Obolensky) springt in het 1.30m.

Grootmoeder Tereedom VDL bracht vier internationale springpaarden. Overgrootmoeder Jereedom staat aan de basis van vele springpaarden en uitstekende fokmerries. De moederlijn (stam 4294) komt uit Holstein en heeft met Landgraf I en Caletto I een interessant fundament. Met de grote namen Nimmerdor, Baloubet du Rouet en Chin Chin is de familie op de VDL Stud ontwikkeld tot een topstam.

Fokkers: Gerard Korbeld, Mariëlle Boerrigter en Jamie Oude Wesselink
Eigenaren: Gerard Korbeld en Stal Brinkman

Aanvraag doen?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Koen Brinkman

T: 06-30263274 / E: info@stalbrinkman.nl

Orderformulier

Vul het bestelformulier in

Willie Brinkman

T: 06-55854110 / E: info@stalbrinkman.nl